Wat we doen

Wij leveren en monteren stalen dak- en wandbeplating voor uiteenlopende projecten in de agrarische, renovatie en utiliteitsbouw. Hierin zijn we niet uniek, maar wat ons wel uniek maakt is ons team. We zijn een hecht team en kunnen op elkaar vertrouwen. Onze mensen op kantoor én op de bouw zorgen samen dat alles perfect verloopt voor onze opdrachtgevers. Hierdoor staan wij voor maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Check dan onze vacatures!

Hecht & betrouwbaar team

Als team kunnen we op elkaar bouwen en vertrouwen, dat vinden we belangrijk. Bij ons staat iedereen gelijk en werken we samen aan een mooi eindresultaat voor onze opdrachtgevers. Met betrokkenheid, passie en plezier werken wij dagelijks aan projecten in heel Nederland!

Erkend Leerbedrijf

Wist je dat we een Erkend Leerbedrijf zijn? We zijn aangesloten bij de MBO vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken. Hierdoor kun je bij ons leren én werken tegelijk en wordt je opgeleid tot een echte vakman!

Veilig & gecertificeerd

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn VCA gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Kom een dag meelopen en ontdek het werken bij Hardeman | van Harten en ontvang een miniatuur cadeau!

Stuur een appje naar Erik dan plannen we een dag in!

Onze openstaande vacatures

Staat jouw droombaan bij ons er niet tussen? Je kunt ons altijd even een belletje doen, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden!